Om Opskriften
Disse jordbær er fantastiske til en nem selvstændig dessert.
Sammen med lidt godt hjemmelavet gelato eller letpisket flødeskum bliver de endnu bedre.

Ingredienser
500 g friske jordbær
1 dl jordbærlikør (kan undlades)
2 spsk sukker
Saft og revet skal af 1 øko citron
Mynteblade
Serveres selvstændigt eller med gelato/friskpisket flødeskum
Fremgangsmåde
Trin 1
Skyld og rens jordbærene
De skæres i mindre stykker og puttes i en skål.
Sukker, likør (kan undlades), revet citronskal og citronsaft tilsættes. Det hele blandes forsigtigt sammen.
Trin 2
Skålen tildækkes og sættes i køleskabet minimum en time, men gerne 2 timer inden servering.
Trin 3
Anrettes i portionskåle sammen med tilbehør.
Tips.
Dette er en super nem og flot gæstedessert, som både rummer det friske og det søde som afslutning på en dejlig middag.
