top of page

Låge nummer 19 - Street art & Batti il Cinque

Velkommen til Casa Bella Vista’s julekalender 2023 🎅🏼🍺🎄

Hver dag 1.-24. december præsenterer vi her på siden en af vores 24 forskellige hjemmebryggede øl sammen med en af de mange spændende aktiviteter I kan opleve under en ferie i Casa Bella Vista.


Street art og Castello/fæstningen i CivitacampomaranoStreet art og Castello/fæstningen i Civitacampomarano


Streetart-festivalen i denne charmerende middelalderbjerglandsby har været byens årlige højdepunkt  siden 2016, hvor talentfulde kunstnere forvandler gaderne til et farverigt lærred under en tre-dages festival i juni.


Hele året rundt inviteres I til at udforske de spektakulære mur- og gavlmalerier, der fortæller en levende historie om samfundets puls og kreative energi.


Castello Angioino i Civitacampomarano er en imponerende middelalderfæstning, der står som en tidløs vagt over den maleriske by.


Fra borgens tårne åbner der sig en betagende panoramaudsigt over det omkringliggende landskab, og dens historiske atmosfære indfanger essensen af fortidens storhed.


Castello Angioino står som en levende arkitektonisk skat, der inviterer besøgende til at udforske Molises rige kulturarv.


Velkommen til en verden af farver, kreativitet og kultur.


Afslut eventuelt jeres besøg med en lækker frokost på La Passeggiata blot få kilometer uden for landsbyen.


Signora Maria og hendes søn Franco laver fantastisk mad, der fuldender jeres Streetart-eventyr.Batti il Cinque

- en International Lager Pilsner

Giv mig fem/high five på italiensk


En undergæret International lager øl, det vi på dansk ville kalde en Guldøl. 100% min egen opskrift. Med et smukt gyldent klart udseendet og et fint hvidt skum. Duften af en svag lys malt og humle. Smagen af svag sød malt, humle og bitterhed. En forfriskende og kulsyreholdig god øl. Super til frokost eller til en god pizza.

Alc. 5,5% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

11 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page