top of page

Låge nummer 20 - Agnone & Ballare

Velkommen til Casa Bella Vista’s julekalender 2023 🎅🏼🍺🎄

Hver dag 1.-24. december præsenterer vi her på siden en af vores 24 forskellige hjemmebryggede øl sammen med en af de mange spændende aktiviteter I kan opleve under en ferie i Casa Bella Vista.


Agnone en hyggelig by med stolte håndværkstraditioner.Agnone


Besøg Pontificia Fonderia di Campane Marinelli, en ærværdig familieejet virksomhed med århundreders ekspertise i at skabe majestætiske kirkeklokker – et af verdens ældste kirkeklokkestøberier og det ældste i Italien.

Deltag i en rundvisning på engelsk eller italiensk og nedsænk dig i kunsten af klokkefremstilling.


Oplev ostens mangfoldighed med besøg og smagsoplevelser på lokale ostemejerier, hvor du kan nyde den karakteristiske caciocavallo og andre lækre oste, der kendetegner Molise.


Dyk ned i Agnones rige historie af dygtige kobbersmede og opdag unikke kobbergryder og andet håndværk. Udforsk kobbermuseet og lær historien bag byens dygtige håndværk at kende.


Oplev byens magi på den 2. lørdag i december og den 24. december under "La Ndocciata".


Agnone venter på dig med åbne arme, klar til at vække dine sanser og fordybe dig i en unik oplevelse af tradition og kultur.


Læs mere om Ndocciata under byfester og festivaler.Ballare

- en Belgisk Blond Ale

Dans på italiensk


En belgisk blondine, der minder om den mest berømte Leffe Blond, Afflingem Blonde og mange andre. En blød karakter med estere og alkoholer, der minder om duftende eller appelsin/citron-lignende aromaer med en fornemmelse i ganen af ​​let karamel eller honningsødme.

Alc. 6,7% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

15 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page