top of page

Homerestaurant Nonna Maria - Et must når man er i Ripabottoni!

Snyd ikke jer selv for denne autentiske oplevelse i den smukt restaurerede cantina hos den hjertelige og meget gæstfrie familie Todaro.

Homerestauranten er opkaldt efter familiens Nonna Maria, som betyder Bedstemor Maria, hun er en unik kvinde som bor i nabohuset.


Det er meget stemningsfuldt at sidde under de smukke flere hundrede år gamle stenbuer og blive trakteret.

Emanuela, husets frue er en fantastisk kok, hendes ældste datter, Mariangela og dennes meget sympatiske kæreste, Francesco servere.


Her bliver I forkælet med en ægte syditaliensk cena (middag) med masser af den lækreste mad, hvor alt er hjemmelavet og alle produkterne lokale.


De har et fint udvalg af gode vine fra regionen.

Til kaffen er der mulighed for at smage en af datteren Mariangela’s dejlige hjemmelavede likør.


Da de kun tager et selskab af gangen (minimum 2 og max 12 personer) og er meget efterspurgte, anbefaler vi at I reservere en aften, samtidig med at I bestiller rejsen herned (Vi booker gerne for jer).Pastakursus


Der er også mulighed for at komme på pastakursus hos Emanuela, som med sin charme og kyndige vejledning på italiensk guider jer igennem pastafremstillingen (Sus følger gerne med og oversætter).

Til den efterfølgende middag, servere de jeres egne frisklavede pasta.


Una famiglia fantastica

En fantastisk familie


Denne hjertelige famile har været vores inspiration og læremestre, både til mange af vores hjemmelavede produkter og indviet os i kunsten med at lave pizzaer m.m.

De er hjertelige, kærlige og gæstfrie som når Italienerne er bedst.

Deres restaurant er en Michelin-stjerne værdig.

Familie Todaro


218 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page