top of page

🎅🏼🍺🎄Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Velkommen til Casa Bella Vista’s julekalender 2023.

Hver dag 1.-24. december præsenterer vi her på siden en af vores 24 forskellige hjemmebryggede øl sammen med en af de mange spændende aktiviteter I kan opleve under en ferie i Casa Bella Vista.


Låge nummer 9 - Olivenhøst & Paradiso

Vi høster normalt oliven først i november.
Vi høster normalt oliven først i november.

Vi inviterer jer til at tilbringe nogle hyggelige dage i godt selskab, hvor vi sammen med venner og lokale vil høste oliven fra vores ca. 150 smukke oliventræer.

Vi byder alle der hjælper på en frokost.

Oplev den autentiske stemning, når vi afslutter høsten med at køre vores skatte til møllen og følger hele processen fra oliven til den første græsgrønne olie, der dufter/smager himmelsk.

Det bedste tidspunkt er, når vi dufter og smager den første græsgrønne olivenolie med et stykke friskbagt brød,solmodne tomater og lidt salt.

Vi høster oliven i cirka 3 dage (lørdag, søndag og mandag eftermiddag).

I er velkomne til at deltage alt det I har lyst til.


Resten af ugen er der masser af tid til f.eks. vandreture, udflugter til nogle af de smukke steder i Molise og afslapning på jeres terrasse med et glas vin og en god bog..Paradiso

- en Trappist Tripel

på italiensk


En overgæret stærk Pale Ale øl, lavet med flydende gær, lidt krydret og tør, med en behagelig rund maltsmag og en stærk bitterhed. En kompleks buket med pebret noter og nogle gange nelliker med estere, der ofte minder om citrusfrugter. Gjort populær af Westmalle trappistklosteret.

Alc. 8,5% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

23 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page