top of page

🎅🏼🍺🎄Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Velkommen til Casa Bella Vista’s julekalender 2023.

Hver dag 1.-24. december præsentere vi her på siden en af vores 24 forskellige hjemmebryggede øl sammen med en af de mange spændende aktiviteter I kan opleve under en ferie i Casa Bella Vista.


Låge nummer 1 - Vandreture & Cinghiale

Vandreture i den smukke og uspolerede Molise region.Vandreture


Vi har netop afsluttet den første vandreferie arrangeret her i Casa Bella Vista. Det var en fantastisk oplevelse at vise nogle af vores mange vandreruter frem til 2 skønne gæster.

Det blev til en uge med høj sol og ved siden af vandringerne i det smukke Molise, havde vi krydret ugen med bl.a. olivenolie-, trøffel- og vinsmagning.

Vores gæsters meget positive respons har givet os mod på at tilbyde en ny eksklusiv vandreferie til Max 4 gæster / 2 x 2 gæster til foråret 2023. Man kan læse mere inde på hjemmesiden under oplevelsesrejser.


Vi har også lagt de enkelte vandreture op under aktiviteter, hermed har man under et ophold hos os mulighed for at vælge en eller flere vandreture.


Vi håber vores gæster byder disse nye initiativer velkomne.Cinghiale

- en Irsk Stout

Vildsvin på italiensk


En sort øl i irsk stil med en udtalt ristet kaffeagtig smag. På trods af den stærke humle og den betydelige andel af mørk malt i denne øl, er den særdeles delikat. Hvis du skal tænke på en lignende øl, foreslår vi, at du forestiller dig en Guinness, en letdrikkelig øl, lavt kulsyreholdig og med en let krop.

Alc. 5,6% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

31 visninger

留言


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page