top of page

🎅🏼🍺🎄 Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Opdateret: 7. mar. 2023

Hver dag i december, præsentere vi et nyt portræt af en person/familie i Ripabottoni og en øl fra Cantina Bella Vista.


Låge nummer 24 - Familie Pedersen, Emil, Caroline, Oliver, Anders, Sus, Bella & Stelle Cadenti

Velkommen til “Bella” i Casa Bella Vista og 2 fantastiske ferielejligheder.Familie Pedersen, Emil, Caroline, Oliver, Anders, Sus & Bella.


Vi vil gerne starte med at takke alle dem, der har deltaget i denne julekalender og til alle jer der har fulgt med og sendt fantastiske kommentarer. Vi har fået så uendelige mange specielle oplevelser ved at lave den.

Der er så mange unikke mennesker og deres skønne uskrevne historier, så vi kunne have lavet en årskalender, men Anders har “kun” lavet 24 forskellige øl😉

Nu nyder vi at være sammen hele familien i julen og i år har vi fået en meget stor julegave, som vi gerne vil præsentere: “Bella”, vores 2 måneder gamle Labrador Retriever.

I aften skal vi til “‘Ndocciata” i Agnone. Det er en helt fantastisk fakkelfest i en bjergby i høj Molise, som vi gerne vil vise til børnene og Caroline’s svigermor, Susanne som er her for første gang. Derfor har vi udsat juleaften til i morgen aften, men så er den også som den plejer at være med: Risengrød til frokost - and/flæskesteg m. brunede kartofler, rødkål, sovs, æbler m/gelé, risalamanda, mandelgave, pakkeleg, juletræ og masser af hygge.


“Stelle Cadenti” som betyder stjerneskud, har vi valgt at præsentere i dag som den sidste øl her i vores Julekalender, fordi vores drøm om at lave 2 fantastiske ferielejligheder er gået i opfyldelse.

Vi har taget lejlighederne i brug og mangler kun lidt ude på terrasserne.

Vi glæder os til snarest kunne at præsentere lejlighederne i vores nyhedsbrev og derefter på hjemmesiden. Husk at tilmelde dig.


🎅🏼🍺🎄 Rigtig glædelig jul & godt nytår til alle 🎅🏼🍺🎄Stelle Cadenti

- en Imperial Stout

Stjerneskud på italiensk


En meget alkoholisk traditionel engelsk stil med en stærk kompleksitet, der spænder fra kaffe, mørk chokolade og alle ristede derivater, der passerer gennem noter af mørk frugt og meget mere. En fyldig øl, ideel at drikke i slutningen af ​​et måltid ledsaget af en sacher eller en chokoladeostkage. Lad dig rive med af styrken af ​​denne øl, men lad den ikke tage overhånd...

Alc. 9,2% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

599 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page