top of page

🎅🏼🍺🎄 Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Hver dag i december, præsentere vi et nyt portræt af en person/familie i Ripabottoni og en øl fra Cantina Bella Vista.


Låge nummer 20 - Pasqualina, Antonio & Ballare.

En af Ripabottoni’s landmands familier.Pasqualina & Antonio


Antonio er ud af en søskendeflok på 6, der er vokset op i huset i skoven, hvor Antonio og Pasqualina bor og driver landbrug.

Da Antonio voksede op, var der kun 1 værelse i huset, og bedsteforældrene boede der også, så der var trangt (ægteparret har bygget til i deres tid).

Pasqualina og Antonio blev kærester som unge teenagere, og blev gift da Pasqualina var 18 år. De har fået 3 skønne børn: Elena, Pierluigi og Giuseppe.

Antonio har de sidste 20 år arbejdet som murer, så det er Pasqualina som driver landbruget med 8 malkekøer, kalve, grise, høns og dyrker jorden.

Den første 18 års fødselsdag vi blev inviteret til her i Ripabottoni, var sønnen Pierluigi’s i 2016.

Der kom flere hundrede gæster i løbet af aftenen, og der var som til alle italienske fester: “masser af mad, kager, dans og super stemning”.


“Ballare”, som betyder dans, har vi valgt at præsentere i dag,  fordi vi et par år til San Valentino/Valentinsdag har været sammen med Pasqualina og Antonio på dansestedet Paradiso.Ballare

- en Belgisk Blond Ale

Dans på italiensk


En belgisk blondine, der minder om den mest berømte Leffe Blond, Afflingem Blonde og mange andre. En blød karakter med estere og alkoholer, der minder om duftende eller appelsin/citron-lignende aromaer med en fornemmelse i ganen af ​​let karamel eller honningsødme.

Alc. 6,7% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

64 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page