top of page

🎅🏼🍺🎄 Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Hver dag i december, præsentere vi et nyt portræt af en person/familie i Ripabottoni og en øl fra Cantina Bella Vista.


Låge nummer 13 - Choco

Vores elskede Labrador, Choco har fået fred.😢Choco


Knap 15 år har vi haft vores fantastiske hund.

Da vi fik hende, var det meningen, at hun ud over at være familiehund, også skulle være Anders’s jagthund. Hurtigt måtte vi sande, at hun var bedre til at passe på dyrene, end til at jage dem. Hun elskede at være blandt vores køer, heste, får, høns og kaniner i Danmark.

Når Emil og Caroline havde venner på besøg, og de spillede fodbold i haven, stjal Choco ofte bolden, og løb altid sejrsstolt rundt med den.

Da hun var 8 år, og vi flyttede til Italien, var vi lidt bekymrede om den lange køretur med hende. Det var helt unødvendigt, hun elskede at køre bil, så efter en kort tisse-pause, var hun klar til at køre igen.

Hun fik mere end 6 fantastiske år her i Italien.

Det første år ignorerede hun italienerne, men så lærte hun sproget😉 og lod sig hellere end gerne kæle med.

Mange i byen er bange for hunde, men langt de fleste fandt hurtigt ud af, at bedre og venligere hund end Choco er svær at finde, så hun mødte kærlighed over alt.

Specielt søndagsfrokosterne i Ripabottoni blev hun stor fan af. Hun gik ofte “Pastaruten”, hvilket vil sige: rundt i byen og spise pasta-levninger som familierne satte udenfor (nok tiltænkt kattene). Så kom hun hjem igen efter et par timer, eller en af vores venner ringede om hvor de havde truffet hende, og hvor vi kunne hente hende.

Det bedste i Italien for Choco, var ubestridt vores pool. Hun kunne svømme i timevis, og altid i samme vej rundt i poolen. Og en tur til havet ved Termoli, var hendes ynglings udflugt, her svømmede hun også gerne lange ture.

Hun elskede når Caroline og Emil kom herned i ferierne og nussede med hende.

Specielt juleaften var helt klart hendes ynglings aften. Der var altid købt “Pivdyr” til hende, pakket ind og lagt under træet. Hun var værre end et utålmodigt barn, ja det skete at juletræet var ved at vælte, når hun gik igang med at finde sine gaver.

Tusind tak, elskede Choco for tusindvis af gode minder med dig❤️


“Choco”, har vi valgt at præsentere i dag, fordi den blev produceret i anledningen af hendes 100 års fødselsdag (hunde år) og hvad kunne være mere rigtigt end at mindes hende med hendes helt egen øl? Og det vil vi helt sikkert, hver gang vi nyder en “Choco”.CHOCO

- en Skotsk Ale Eksport

Vores elskede labrador.


En skotsk ale eksport, fokuserede på malt, generelt rig på karamel og en vis eftersmag af toffee. Lette aromaer af traditionel engelsk humle kan opfattes (jordagtig, blomsteragtig, appelsin-citrus). Medium karboneret.

Alc. 5,4% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

74 visninger

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page