top of page

🎅🏼🍺🎄 Casa Bella Vista’s Julekalender 🎅🏼🍺🎄

Hver dag i december, præsentere vi et nyt portræt af en person/familie i Ripabottoni og en øl fra Cantina Bella Vista.


Låge nummer 10 - Familien Civetta & Gioia

Ripabottoni’s borgmester, bar ejer og kosmetolog.Familien Civetta


Faren Orazio er byens borgmester og da vi var i Ripabottoni i 2016 for at finde et hus, blev vi inviteret op på hans kontor. Han fortalte om byen og vi fik nogle bøger skrevet af lokale forfattere. Han viste også et hus frem der var til salg. Det var helt fantastisk at opleve; vi følte os i den grad velkomne.

Udover at være borgmester, ejer Orazio også Bar Centrale, hvor man altid mødes med de lokale til en kaffe eller en drink.

Moren, Mariangela er kosmetolog, og man  nærmest svæver fra hende, efter en pedicure.

Aurora, den ældste af deres to døtre, er helt fantastisk dygtig til at lave “Torte scenografiche” (dekorations kager), hvilket er meget brugt til fødselsdage, barnedåb, bryllupper m.m. Hun har bl.a. lavet morfarens køkkenhave og SvampeBob.


“Gioia” har vi valgt at præsentere i dag, fordi deres yngste datter hedder Gioia. Navnet som betyder glæde, passer perfekt til hende, hun er altid glad og smilende.Gioia

- en Vinter Ale (Årets Julebryg)

Glæde på italiensk


Ravfarvet øl i Julestil med en fyldig og blød, livlig smag, der finder en perfekt balance mellem malt, humle, kandiseret sukker, kanel, appelsin og lakrids. Med en cremet, lysebrun skumkrone. Den har en frisk duft – og er karakterfuld og let drikkelig.

Alc. 6% vol.Tilmeld jer vores nyhedsbrev på www.casa-bella-vista.dk

198 visninger

Comentarios


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page